Yritys

Suomen johtava verkonrakennuslaitteiden valmistaja

JKS products Ltd on ylivieskalainen kaapelivaunu- ja verkonrakennuslaitteiden valmistaja. Lisäksi teemme sopimusvalmistusta alihankinta-asiakkaillemme mm. putkilaserin ja automaattivannesahan voimin. Laajan tuotevalikoimamme ja oman suunnittelun ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaiset ja toimivat ratkaisut. Lähes puolet liikevaihdostamme syntyy viennistä.

  • Kaapelivaunujen valmistus, myynti ja huolto
  • Kelapukit ja pyöritysalustat
  • Kelannostimet ja teräskelat
  • Vintturit ja vetolaitteet
  • Muut verkonrakennustarvikkeet
  • Nostoapuvälinetarkastukset
  • Räätälöidyt ratkaisut asiakkaan eritystarpeisiin
  • Kaikki valmistamamme tuotteet ovat CE-merkittyjä
  • Metallin alihankintatyöt

JKS Productsin historia

JKS Products Ltd on monipuolinen metalliyhtiö Ylivieskassa, jonka pääliiketoiminta on verkonrakennuslaitteiden valmistus ja myynti. Lisäksi yritys tarjoaa metallin alihankintana mm. putkilaser-palvelua. Yritys on perustettu vuonna 2007, minkä jälkeen se on nopeasti kasvanut Suomen johtavaksi verkonrakennuslaitteiden valmistajaksi. Perustamisen taustalla on ollut halu rakentaa kestävä yritys, jonka toiminta kehittyy ja menee eteenpäin.

Yhtiö aloitti toimintansa pienissä 300 m²: n tiloissa. Jatkuva kasvu pakotti yrityksen investoimaan uusiin moderneihin tiloihin jo viiden ensimmäisen toimintavuoden jälkeen. Vuonna 2012 oli mahdollista muuttaa uusiin 800 m²: n tiloihin, jotka on suunniteltu sopivaksi kaapelikelavaunujen ja verkonrakennustyökalujen valmistukseen. Muutamaa vuotta myöhemmin tiloja laajennettiin toisella 600 m²: n varastolla. Tilojen lisäksi yhtiö on investoinut uuteen toiminnanohjausjärjestelmään, tuotetietojen hallintaan (PDM) ja putkilaseriin, jolla on haettu kasvua alihankintaliiketoiminnassa. Näiden investointien tarkoituksena on ollut tehostaa yhtiön toimintaa.

Vuosien saatossa asiakassuhteita on muodostettu useissa eri maissa. Tuotteitamme on toimitettu kaikkialle Eurooppaan, esim. Norja, Sveitsi, Italia, Ranska, Puola, Iso -Britannia ja Ruotsi. Tuotteitamme on toimitettu Euroopan lisäksi myös muun muassa Afrikkaan, Lähi-Itään ja Amerikkaan. Etsimme jatkuvasti uusia kumppaneita ja jälleenmyyjiä ulkomailta.

Valikoimassa on kymmeniä erilaisia ​​tuotteita. Valmistamiemme laitteiden avulla asiakkaamme voivat rakentaa uuden sähköverkon tai kunnostaa ja purkaa vanhoja verkkoja. Tuotteitamme on kehitetty vuosien varrella yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja kentältä saatu palaute on otettu huomioon olemassa olevissa tuotteissa. Henkilökuntamme ja laaja yhteistyöverkosto varmistavat, että voimme tarjota parhaat mahdolliset työkalut asiakkaidemme tarpeisiin. Tuotteemme toimivien ratkaisujen ansiosta asiakkaamme voivat hoitaa työnsä laadukkaasti, tehokkaasti ja turvallisesti. Voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja.

JKS Products Ltd on moderni yritys, jossa arvostetaan henkilöstön ammattitaitoa. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta on avain sen varmistamiseen, että tuotanto toimii tehokkaasti ja tuloksena on korkealaatuisia tuotteita. Muutama vuosi sitten tehdyt investoinnit tuottavat jo hedelmää. Tuotetiedonhallinnan tueksi on otettu PDM -järjestelmä, joka on myös laadunhallintatyökalu. Yhtiö panostaa myös tuotekehitykseen. Asiakkailta saadun palautteen perusteella tuotteita kehitetään ja parannetaan vuosi vuodelta. Tuotekehityksen tulokset on dokumentoitu PDM -järjestelmään, joka auttaa pitämään kaikki tuoteasiakirjat ajantasalla. Toimintaa hallitaan nykyaikaisella ERP -järjestelmällä. Järjestelmää voidaan käyttää yrityksen myynnin, ostojen ja tuotannonohjauksen hallintaan. Yhtiöllä on käytössään laaja ja laadukas yhteistyöverkosto, joka varmistaa, että voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisia palveluja ja tuotteita. Toiminnan laatua hallinnoi Trafin auditoima laatujärjestelmä, joka on ISO 9001 -laatujärjestelmän mukainen. Pian tulemme tarjoamaan EU-tyyppihyväksyttyjä O1- ja O2-luokan kaapelivaunuja, joka helpottaa etenkin vientimarkkinoilla menestymistä.

JKS Products takaa asiakkailleen hyvän palvelun ja laadukkaat tuotteet. Jos asiakkaalla on ongelma, autamme ja palvelemme asiakasta parhaamme mukaan.