JKS 3500 -kaapelivaunu

JKS 3500 on JKS 2500 -kaapelikelavaunun jämerämpi isoveli. Kaksiakselinen telillä varustettu vaunu soveltuu keskiraskaiden sekä raskaiden kaapelikelojen käsittelyyn. Vaunuun on saatavana täysi hydraulivarustelu. Sitä voidaan hinata henkilöautolla, mutta se voidaan varustaa myös kuorma-auton vetosilmukalla sekä kaksoisvaloilla.

Tekniset tiedot:
Kokonaispaino:
3500kg
Kantavuus:
n.2600kg
Vaunun pituus:
4,2 metriä
Vaunun leveys:
2,3 metriä
Vaunun korkeus:
2,3 metriä
Suurin kelan Ø:
2600mm
Pienin kelan Ø vakio kouruilla:
1200mm
Kela-aukko:
1400mm
Kela-akselin Ø:
60mm
Runko:
Kuumasinkitty teräsrunko
Hinausnopeus:
80km/h
Sähkönumero:
6431014
Tuotekoodi:
330

Monikäyttöinen kaapelivaunu

JKS 3500 -kaapelikelavaunu on tarkoitettu keskiraskaiden kelojen käsittelyyn. Vaunu voidaan varustaa tarvittaessa täydellä hydraulivarustuksella jolloin käyttö on huomattavasti helpompaa ja tehokkaampaa.

JKS 3500 sekä JKS 3500EW -vaunut ovat mallistomme suurimmat vaunut jota voi vielä vetää pakettiautolla (*. Vaunu voidaan varustaa myös vetosilmukalla jolloin hinaaminen kuorma-autolla on mahdollista.

*) riippuu auton ominaisuuksista

Vakiovarusteet:

kelavaunu, hyväksytty teräsrunko/aisarakenne, jousitettu vesitiivis akselisto, keinuteli, säädettävä nokkapyörä, työntöjarrujärjestelmä, heijastimet, laakeroitu kela-akseli, työkalulaatikko, kelanlukituskartiot akselille, kelannosto vinssillä, keventävä teli, kelapukin automaattilukitus, 12v led-valojärjestelmä ja iskusuojat valoille, kitkarenkaat, rosterinen moottorin suojakoppa (koneikolliset vaunut)

Lisävarusteet:

Kelanpyörityslaite 200mm leveillä umpikumirenkailla ja pikalukituksella, Hydraulikoneikko Honda 13hp/Briggs & Startton 14hv -polttomoottorilla, sähkökäynnistys, kelanpyöritys jarrumoottorilla, kelanpyörityslaitteen hydraulisiirto, hydraulinen kelannosto, Hydrauliset takatukijalat, teräsköysikelat, köydet, halkaistava teräskela (vanhojen kaapeleiden/johtimien keräämiseen), 1-3 -osainen puolausohjain, jarruttava kela-akseli, kaksoisvalomuuntaja 12/24V, led-työvalo, led-majakat, kelanpyörityksen radio-ohjaus, nastarenkaat, lisäulosotto hydrauliikalle, Profibox työkalulaatikko, alumiininen suojakoppa, jäähdytin 12v, riippukourut kela-akselille, erikoispitkät kela-akselin kourut, putkikäärmepukki

Kelakärry, kaapelivaunu, kaapelikelavaunu, kelakärri, kelavaunu, telivaunu

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous tästä tuotteesta yhteydenottolomakkeella