JKS 1500EW -kaapelivaunu

JKS 1500EW -kaapelivaunu on JKS 1500 -kaapelikelavaunun levennetty versio. Vaunu on yksiakselinen jarrullinen kaapelikelavaunu ja se soveltuu erinomaisesti kevyiden ja keskiraskaiden kaapeleiden käsittelyyn. Yksiakselinen vaunu on helppo ja vaivaton käsitellä. Vaunua on saatavana käsivinssillä tai hydrauliikalla varustettuna.

Tekniset tiedot:
Kokonaispaino:
1500kg
Kantavuus:
n.1000kg
Vaunun pituus:
~3,5m
Vaunun leveys:
~2,4m
Vaunun korkeus:
~1,9m
Suurin kelan Ø:
2600mm
Pienin kelan Ø vakio kouruilla:
800mm
Kela-aukon leveys:
1600mm
Kela-akselin Ø:
60mm
Runko:
Kuumasinkitty teräsrunko
Hinausnopeus:
80km/h
Tuotekoodi:
1578

Kevytrakenteinen vaunu

Helppokäyttöisen JKS 1500 -kaapelikelavaunun avulla verkonrakentaminen sujuu. Yksiakselinen vaunu on vaivaton hinata ja käsitellä. Vaunulla voi kuljettaa ja käsitellä keloja aina tuhanteen kiloon asti.

Lisävarusteena saatava kelanpyörityslaitteisto nopeuttaa ja helpottaa linjanrakentamista huomattavasti. JKS 1500EW on nykyaikainen ja tehokas apu verkonrakentamisessa.

Vakiovarusteet:

työkalulaatikko, työntöjarrut, jousitettu akselisto, kelannosto vinssillä, säädettävä nokkapyörä, laakeroitu kela-akseli, kelanlukituskartiot akselille, kelapukin kevennysjousi.

Lisävarusteet:

teräsköysikelat, köydet, halkaistava teräskela (vanhojen kaapeleiden/johtimien keräämiseen), jarruttava kela-akseli, kaksoisvalot 12/24V, ym. asiakkaiden tarpeiden mukaan, 12 voltin led-valot sekä heijastinvarusteet, iskusuojat kaikille valoille, automaattilukitus, kelatelineen automaattilukitus, kelanpyörityslaitteisto 200mm leveillä umpikumirenkailla ja pikalukituksella + hydraulikoneikko Honda 13hp -polttomoottorilla + hydraulinen kelanpyörityksen kauko-ohjain.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous tästä tuotteesta yhteydenottolomakkeella