JKS 1500 -kaapelivaunu

JKS 1500 -kaapelivaunu on yksiakselinen ja jarrullinen kaapelikelavaunu kevyiden ja keskiraskaiden kaapeleiden käsittelyyn. Yksiakselinen vaunu on helppo ja vaivaton käsitellä. Vaunua on saatavana käsivinssillä tai hydrauliikalla varustettuna.

CE-hyväksytty tuote.

Tekniset tiedot:
Kokonaispaino:
1500kg
Kantavuus:
n.1000kg
Vaunun pituus:
~3,5 m
Vaunun leveys:
~2,2 m
Vaunun korkeus:
~1,9 m
Suurin kelan Ø:
2200mm
Pienin kelan Ø vakiokouruilla:
800mm
Kela-aukon leveys:
1400mm
Kela-akselin Ø:
60mm
Runko:
Kuumasinkitty teräsrunko
Hinausnopeus:
80km/h
Tuotekoodi:
501

Kevytrakenteinen vaunu

Helppokäyttöisen JKS 1500 -kaapelikelavaunun avulla verkonrakentaminen sujuu. Yksiakselinen vaunu on vaivaton hinata ja käsitellä. Vaunulla voi kuljettaa ja käsitellä keloja aina tuhanteen kiloon asti.

Lisävarusteena saatava kelanpyörityslaitteisto nopeuttaa ja helpottaa linjanrakentamista huomattavasti. JKS 1500 on nykyaikainen ja tehokas apu verkonrakentamisessa.

Vakiovarusteet:

työkalulaatikko, työntöjarrut, jousitettu akselisto, kelannosto vinssillä, säädettävä nokkapyörä, laakeroitu kela-akseli, kelanlukituskartiot akselille, kelapukin kevennysjousi.

Lisävarusteet:

teräsköysikelat, köydet, halkaistava teräskela (vanhojen kaapeleiden/johtimien keräämiseen), jarruttava kela-akseli, kaksoisvalot 12/24V, ym. asiakkaiden tarpeiden mukaan, 12 voltin led-valot sekä heijastinvarusteet, iskusuojat kaikille valoille, automaattilukitus, kelatelineen automaattilukitus, kelanpyörityslaitteisto 200mm leveillä umpikumirenkailla ja pikalukituksella + hydraulikoneikko Honda 13hp -polttomoottorilla + hydraulinen kelanpyörityksen kauko-ohjain.

Kelakärry, kaapelivaunu, kaapelikelavaunu, kelakärri, kelavaunu

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous tästä tuotteesta yhteydenottolomakkeella