JKS 5000 kaapelikelavaunu raskaiden kelojen käsittelyyn. Kaksirenkainen vaunu on omassa luokassaan ketterä käsitellä. Riittävä maavara takaa sen että kelan kuljetus ja käsittely onnistuu myös vaikeissa maasto-olosuhteissa. Perusvaunussa kelan nosto ja lasku tapahtuvat hydraulisen käsipumpun avulla.

jks5000

 

Tekniset tiedot:  
Kokonaispaino: 5000kg
Kantavuus: n.4000kg
Suurin kelan Ø: 3000mm
Kela-aukko: 1760mm (*
Kela-akselin Ø: 75mm
Runko: Maalattu teräsrunko
Hinausnopeus: 40km/h (**
Sähkönumero: 6431015
Tuotekoodi: 1579

 

 *) saatavana myös asiakkaan toivomien mittojen mukaan
**) hinausnopeus nostettavissa 60km/h tai 80km/h


JKS 5000 on raskaamman sarjan kaapelikelavaunu suurten kelojen kuljetukseen ja käsittelyyn. Perusvaunu on varustettu käsikäyttöisellä hydraulipumpulla. Erillinen hydrauliöljysäiliö on kokonaan poistettu ja öljytilavuus on kasvatettu 36 litraan.
Tukeva, maalattu teräsrunko on pitkäikäinen eikä kulu käytössä. Pyörityslaitteen sivusiirto on varustettu käytettävyyttä parantavilla pikalukituksilla. Laadukkaat tekniset ratkaisut takaavat vaunun toimintavarmuuden hankalissakin olosuhteissa.

 

Vakiovarusteet:

säädettävä nokkapyörä,käsijarru, led-valot, iskusuojat valoille, heijastimet, laakeroitu kela-akseli, kelanlukituskartiot akselille, hydraulinen kelannosto käsipumpulla, irrotettava takaportti

 

Lisävarusteet:

kelanpyörityslaitteisto 200mm leveillä umpikumirenkailla ja pikalukituksella + hydraulikoneikko Honda 13hp –polttomoottorilla + 36 litran hydrauliöljysäiliö+ hydraulinen kelanpyörityksen kauko-ohjain, diesel moottori, sähkökäynnistys, kelanpyörityslaitteen hydraulinen siirto, kelanpyöritys jarrumoottorilla, hydraulinen kelannosto, jarrulaite kela-akselille, kääntöaisa (traktori/kuorma-auto), paine-ilma jouset- ja jarrut, ABS-jarrut, kaksoisvalot 12/24V, köydet, teräsköysikelat (*, halkaistava teräskela (*

 

 (*erikoistilauksesta

 

Kielenvalinta

Language selection

Copyright © 2019. JKS Products Ltd

 All Rights Reserved.