Maakaapeleiden nopeaan ja helppoon asennukseen. Putkikäärmevaunun avulla  kanavaputkitusten teko on vaivatonta ja maakaapeliasennukset onnistuvat ratkaisevasti helpommin. Asennusjousi (lasikuitusauva) työnnetään  putkeen,  kiinnitetään kaapeli ja vedetään kaapeli asennusjousen avulla putkeen. Jos lisävoimalle  on tarvetta voidaan putkikäärmevaunu varustaa tarvittaessa myös  vintturilla.

 

 Kuomu auki ja laitteisto on käyttövalmis.

JKS putkikäärmevaunulla maakaapeleiden asennus putkiin sujuu helposti ja vaivattomasti. Lasikuitusauva työnnetään välivetolaitteen avulla putkeen, jonka jälkeen vedettävä kaapeli kiinnitetään lasikuitusauvaan. Lopuksi kaapeli vedetään sauvan tai vetoliinan avulla putkeen.

Sauvan työntö ja veto tapahtuvat tehokkaan hihnavetoisen välivetolaitteemme PPD 402:n avulla. Lisää vetovoimaa samaan pakettiin saadaan CW8 minivintturilla jota on suositeltavaa käyttää varsinaiseen vetoon.

 
pst1000
 
 pst1000 cw8  
Tekniset tiedot  
Kokonaispaino: 1000 kg
Vaunun pituus: ~4,6 metriä
Vaunun leveys: ~2 metriä
Vaunun korkeus: ~1,9 metriä
Valot: 12V led valot
Veto/työntönopeus: 0-90 m/min
Veto/työntövoima: n. 3,5kN
Asennusjousen pituus: 300m - 500m
Sähkönumero: 6431020
Tuotekoodi: 533
   

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Vakiovarusteet:
JKS:n valmistama tukeva kuumasinkitty teräsrunko, 12 voltin led-valot sekä heijastinvarusteet, työntöjarrut, jousitettu akselisto, säädettävä nokkapyörä, portaattomasti laskettavat takatukijalat, led-työvalo, PPD 402 välivetolaite, Hondan HP9 polttomoottori + hydraulikoneikko, hätä-seis kytkin, tukeva JKS-kuomu

Lisävarusteet:
Vintturi + vetoliina, sähkökäynnistys, ohjainputkisarja, automaattinen kela-jarru

Kielenvalinta

Language selection

Copyright © 2019. JKS Products Ltd

 All Rights Reserved.