JKS 3500 on JKS 2500 -kaapelikelavaunun jämerämpi isoveli. Kaksiakselinen telillä varustettu vaunu soveltuu keskiraskaiden sekä raskaiden kaapelikelojen käsittelyyn. Vaunuun on saatavana täysi hydraulivarustelu. Sitä voidaan hinata henkilöautolla, mutta se voidaan varustaa myös kuorma-auton vetosilmukalla sekä kaksoisvaloilla.

 jks3500

 

Tekniset tiedot:  
Kokonaispaino: 3500kg
Kantavuus: n.2600kg
Vaunun pituus: ~4,2 metriä
Vaunun leveys: ~2,3 metriä
Vaunun korkeus: ~2,3 metriä
Suurin kelan Ø: 2600mm
Kela-aukko: 1400mm
Kela-akselin Ø: 60mm
Runko: Kuumasinkitty teräsrunko
Hinausnopeus: 80km/h
Sähkönumero: 6431014
Tuotekoodi: 330

  

Monikäyttöinen kaapelivaunu

 JKS 3500 -kaapelikelavaunu on tarkoitettu keskiraskaiden kelojen käsittelyyn. Vaunu voidaan varustaa tarvittaessa täydellä hydraulivarustuksella jolloin käyttö on huomattavasti helpompaa ja tehokkaampaa.

JKS 3500 sekä JKS 3500EW -vaunut ovat mallistomme suurimmat  vaunut jota voi vielä vetää pakettiautolla (*. Vaunu voidaan varustaa myös vetosilmukalla jolloin hinaaminen kuorma-autolla on mahdollista.

*) riippuu auton ominaisuuksista

 

Vakiovarusteet:

hyväksytty teräsrunko/aisarakenne, jousitettu akselisto, keinuteli, säädettävä nokkapyörä, työntöjarrujärjestelmä, heijastimet, laakeroitu kela-akseli, kelanlukituskartiot akselille, kelan nosto vinssillä, työkalulaatikko

 

Lisävarusteet:

12 voltin led-valot sekä iskusuojat valoille, keventävä teli, kelatelineen automaattilukitus, kelanpyörityslaitteisto 200mm leveillä umpikumirenkailla ja pikalukituksella + öljynmäärä & lämpötila mittari + hydraulikoneikko Honda 13hp –polttomoottorilla + hydraulinen kelanpyörityksen kauko-ohjain, hydraulinen kelannosto, kelapukin automaattilukitus, kelanpyöritys jarrumoottorilla, kelanpyörityslaitteiston hydraulisiirto, jäähdytin 12V, teräsköysikelat, köydet, halkaistava teräskela (vanhojen kaapeleiden/johtimien keräämiseen), 1-3 –osainen puolausohjain, jarruttava kela-akseli, kaksoisvalot 12/24V,12v led-valot, iskusuojat takavaloille, led-työvalo

Kielenvalinta

Language selection

Copyright © 2019. JKS Products Ltd

 All Rights Reserved.