JKS 2500S on yksiakselinen jarruilla varustettu kaapelivaunu keskiraskaiden kelojen käsittelyyn. Yksiakselinen vaunu saadaan taittumaan helpommin hieman hankalimpiinkin paikkoihin. Saatavana käsivinssillä tai hydrauliikalla varustettuna. Vaunussa on hyväksytty teräsrunko/aisarakenne.

 

 

jks2500s

 

Tekniset tiedot:  
Kokonaispaino: 2500kg
Kantavuus: 1800kg
Suurin kelan Ø: 2400mm
Kela-aukon leveys: 1400mm
Kela-akselin Ø: 60mm
Runko: Kuumasinkitty teräsrunko
Hinausnopeus: 80km/h
Tuotekoodi: 171

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteistyössä asiakkaan kanssa

JKS 2500S -kaapelikelavaunu on Enerke Oy:n kanssa yhteistyössä kehitetty kaapelivaunumalli. Vaunun varustuksessa on otettu huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja vaunu on toteutettu niiden pohjalta.

JKS 2500S on verkonrakentajan monitoimivaunu. Se on ominaisuuksiltaan hyvin pitkälle sama kuin JKS 2500. Erona on yksiakselisuus ja hieman pienempi kantavuus. Tukeva, kuumasinkitty runko on pitkäikäinen ja luotettava. Vaunun laadukkaat tekniset ratkaisut takaavat toimintavarmuuden myös ääriolosuhteissa.

 

 

Vakiovarusteet:

hyväksytty teräsrunko/aisarakenne, jousitettu akselisto, säädettävä nokkapyörä, työntöjarrujärjestelmä, työkalulaatikko, heijastimet, laakeroitu kela-akseli, kelanlukituskartiot akselille, kelan nosto vinssillä

 

Lisävarusteet:

12v led-valojärjestelmä sekä iskusuojat valoille, kelapukin automaattilukitus, kelanpyörityslaitteisto 200mm leveillä umpikumirenkailla ja pikalukituksella + hydraulikoneikko Honda 13hp –polttomoottorilla + hydraulinen kelanpyörityksen kauko-ohjain, kelannosto käsipumpulla, kelanpyöritys jarrumoottorilla, kelanpyörityslaitteiston hydraulisiirto, hydraulinen kelannosto, kelatelineen kevennysjousi, teräsköysikelat, köydet, halkaistava teräskela (vanhojen kaapeleiden/johtimien keräämiseen), 1-3 –osainen puolausohjain, jarruttava kela-akseli, kaksoisvalot 12/24V, led työvalo

Kielenvalinta

Language selection

Copyright © 2019. JKS Products Ltd

 All Rights Reserved.