JKS 2500 on kaksiakselinen telillä ja jarruilla varustettu kaapelikelavaunu keskiraskaiden kelojen käsittelyyn. Telin ansiosta kuorma saadaan jakautumaan tasaisemmin ja vaunu on vakaampi hinattava. Neljä pyörää parantaa vaunun kantavuutta maastossa. Saatavana käsivinssillä tai hydrauliikalla varustettuna.

jks2500

 

 

Tekniset tiedot:  
Kokonaispaino: 2700kg
Kantavuus: 2100kg 
Vaunun pituus: ~4,2 metriä
Vaunun leveys: ~2,3 metriä
Vaunun korkeus: ~2,2 metriä
Suurin kelan Ø: 2400mm
Kela-aukon leveys: 1400mm
Kela-akselin Ø: 60mm
Runko: Kuumasinkitty teräsrunko
Hinausnopeus: 80km/h
Tuotekoodi: 96

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monikäyttöinen kaapelivaunu

JKS 2500 -kaapelikelavaunu tarjoaa samassa paketissa turvallisen ja nopean tavan kelankuljetukseen sekä tehokkaan työkalun verkonrakennukseen.

JKS 2500 on verkonrakentajan monitoimivaunu.Tukeva, kuumasinkitty runko on pitkäikäinen ja luotettava. Laadukkaat tekniset ratkaisut takaavat toimintavarmuuden myös ääriolosuhteissa. Monipuoliset lisävarustevaihtoehdot mahdollistavat vaunun käytön monissa erilaisissa työkohteissa.

 

Vakiovarusteet:

 hyväksytty teräsrunko/aisarakenne, jousitettu vesitiivis akselisto, keinuteli, säädettävä nokkapyörä, työntöjarrujärjestelmä, heijastimet, laakeroitu kela-akseli, työkalulaatikko, kelanlukituskartiot akselille, kelannosto vinssillä

 

Lisävarusteet:

12v led-valojärjestelmä, iskusuojat led -valoille, keventävä teli, kelapukin automaattilukitus, kelanpyörityslaitteisto 200mm leveillä umpikumirenkailla ja pikalukituksella + hydraulikoneikko Honda 13hp –polttomoottorilla + hydraulinen kelanpyörityksen kauko-ohjain, sähkökäynnistys, kelanpyöritys jarrumoottorilla, kelanpyörityslaitteiston hydraulisiirto, hydraulinen kelannosto, teräsköysikelat, köydet, halkaistava teräskela (vanhojen kaapeleiden/johtimien keräämiseen), 1-3 –osainen puolausohjain, jarruttava kela-akseli, kaksoisvalot 12/24V, led-työvalo

Kielenvalinta

Language selection

Copyright © 2019. JKS Products Ltd

 All Rights Reserved.